Odoo 18: Skalbarhet

Skalbarhet i Fokus – 100 miljoner säljorder
9 October 2024 by
Odoo 18: Skalbarhet
Martin Wilderoth
| No comments yet

Under den senaste Odoo 18-keynoten visade Anthony Lesuisse, Odoo’s CTO, på något verkligen imponerande – hur Odoo kan skala och hantera massiv belastning med bibehållen prestanda. I en simulering där 10 000 användare samtidigt genererar ordrar i ett system som innehåller miljontals försäljningsordrar, bekräftades Odoo’s skalbarhet på ett tydligt sätt.

Medan sådana stress-tester ofta kan avslöja prestandaflaskhalsar, var det tydligt att Odoo lyckas hålla prestandan på en hög nivå trots den tunga belastningen. Den testade instansen var den största av de standardiserade Odoo.sh instansern, vilket gör detta till en mycket realistisk simulering för företag som växer och behöver stöd för många samtidiga användare.

Detta visar att Odoo 18, som redan är känt för sina omfattande funktioner och användarvänlighet, inte bara är byggt för små och medelstora företag, utan också för större verksamheter som behöver robust prestanda och skalbarhet. Oavsett om det handlar om några få användare eller tusentals, står Odoo starkt och levererar.

För alla som överväger att växa sin verksamhet med Odoo, eller som redan har upplevt prestanda-utmaningar i andra system, visar den här demonstrationen att Odoo kan vara en lösning som klarar betydande utmaningar och fortsätter att leverera under tryck.

Skalbarhet har länge varit en kritisk faktor när det gäller affärssystem, och med Odoo 18 visar företaget att de tar den utmaningen på största allvar.


Odoo 18: Skalbarhet
Martin Wilderoth 9 October 2024
Share this post
Labels
Archive
Sign in to leave a comment