Äntligen kan vi presentera Odoo 18

7 oktober 2024 av
Äntligen kan vi presentera Odoo 18
Cathrine Niklasson
| Inga kommentarer ännu

Nyligen hemkomna från Bryssel och fyllda med inspiration är vi nu redo att presentera den nya versionen av världens bästa affärssystem för dig.

Odoo 18 är snabbare, har många nya appar och innehåller flera AI-lösningar. Oavsett om du hanterar projekt, arbetar mycket med lager eller vill ge din webbplats ett nytt utseende, kommer denna nya version att hjälpa din verksamhet att bli både enklare, smartare och roligare. 

Barcode

I version 18 får du tillgång till en ny multiskanningsfunktion och ett helt nytt gränssnitt. Du kan också skapa nya produkter direkt från Barcode-appen och du behöver inte längre mata in någon data manuellt; rikta bara skannern mot en streckkod så skapas produkten automatiskt i din databas, med rätt information.

POS Mobile​

Är du i behov av en kassa du kan ta med dig ut på vägarna? Med det nya mobilgränssnittet för POS kan det bli möjligt då du kan hantera din butik helt och hållet från din mobila enhet.

Website

Du kan nu importera din befintliga webbplats med ett enkelt klick och Odoo kommer att reproducera den så nära som möjligt. Med nya designmallar kan du också enkelt skapa fram snygga sidor manuellt. I version 18 kan du också ladda upp din egen font och använda AI för att översätta ditt innehåll på webben.

Ekonomi

I Odoo 18 kan du lättare redigera dina fakturor och undvika dubbletter. Balansräkningen har också förbättrats och med en förbättrad filtrering och nya budgetfunktioner har du alla verktyg du behöver för att hantera din ekonomi med finess.

Vill du veta mer om Odoo 18?

Läs Odoo Release Notes för att se alla nya funktioner per app




Äntligen kan vi presentera Odoo 18
Cathrine Niklasson 7 oktober 2024
Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
Logga in att lämna en kommentar